Kaj delamo

Infohit computers d.o.o. je vodilno slovensko podjetje specializirano za optimizacijo poslovanja kmetijskih zadrug. Poleg tega pa razvijamo tudi druge produkte za gospodarstvo in javno upravo.

Že več kot petnajst let razvijamo informacijski sistem Minerva in 20 let sledimo potrebam uporabnikov in novim tehnologijam. Rezultat je enoten poslovni sistem, kjer so vsi poslovni procesi združeni v enoten informacijski sistem, ki tako povezuje vse dislocirane poslovne enote, POS blagajne, tehtnice, tiskalnike in ostale elektronske naprave.

Naše poslanstvo je, da s svojim znanjem in poznavanjem poslovnih procesov pomagamo ustvarjati uspešno prihodnost. Zavzemamo se za njihovo konkurenčnost in jim s pomočjo programske opreme Minerva pomagamo pri uresničevanju njihovih poslovnih ciljev. Minerva poenostavlja in avtomatizira delovne procese v podjetju in znižuje stroške, ki jih povzročajo administrativna dela in ročno vnašanje podatkov.

Zaupajo nam številne zadruge in podjetja, tako tista, ki so že optimizirale svoje poslovanje, kot tudi tiste, ki so šele na začetku svoje poti.

Zaupajte nam še Vi!