Mobilna prodaja

Izkoristite prednosti sodobne MOBILNE PRODAJE!

MOBILNA PRODAJA je del sistema Minerva in omogoča izvajanje vseh vrst prodaje na terenu. Njegova prednost je v zbiranju in obdelavi podatkov na terenu v realnem času, kar omogoča natančen pregled v poslovanje kadarkoli od kjerkoli.

Naše podjetje opremi vaš kombi s kompletno opremo, ki obsega:

– informacijski sistem Minerva,
– prenosni računalnik,
– čitalec črtne kode in prikazovalnik ter
– POS tiskalnik.

Ker je mobilna prodaja povezana s sistemom Minerva, voznik kombija kupcu nudi hitro in natančno storitev, saj ima dostop do pravih informacij v realnem času. Zaradi povezanega informacijskega sistema matično podjetje lahko obdela dobavo z izdajo računa in ostalih potrebnih dokumentov in tako odpade ročno prepisovanje podatkov, kar razbremeni računovodstvo in poveča učinkovitost poslovanja.

KGZ IDRIJA Z.O.O. uporablja sistem MOBILNE PRODAJE že četrto leto in se lahko pohvali z odličnimi poslovnimi rezultati.

TERENSKA PRODAJA IN ZBIRANJE NAROČIL
Izvajate lahko terensko prodajo ali zbirate naročila za dostavo v naslednjih dneh.

IZPIS DOKUMENTOV IN SPREMLJANJE ZALOG
V vozilu lahko izpisujete dobavnice in račune ter ostale dokumente, hkrati pa imate tudi vpogled v trenutno stanje zaloge.

HITREJŠI VNOSI PODATKOV IN MANJ NAPAK
Vnosi podatkov pri prodaji so hitrejši, zato se več časa lahko posvetite kupcu, ker vnos šifer poteka prek črtne kode, zato obstaja majhna možnost napačnih vnosov podatkov.

POSPEŠEVANJE PRODAJE IN ŠIRITEV PONUDBE
Preko mobilne prodaje lahko vodite prodajne akcije in širite nabor izdelkov, predvsem pa pospešite geografsko širitev poslovanja.

NADZOR NAD POSLOVANJEM V REALNEM ČASU
Sistem Minerva je centraliziran sistem s skupno podatkovno bazo, pri čemer poteka sinhronizacija podatkov o artiklih, zalogah in cenah mobilne prodaje s centralo samodejno.

  • Download PDF File