Davčne blagajne – brez težav

V InfoHitu smo za vse uporabnike sistema Minerva uvedli zakonsko zahtevane spremembe – potrjevanje in pošiljanje izdanih računov na Davčno upravo. Vse programske spremembe, ki jih narekujejo spremembe zakonov, naši uporabniki seveda prejmejo brezplačno.

Uvajanje davčnih blagajn je potekalo postopoma, najprej z manjšo testno skupino uporabnikov, nato pa se je v le nekaj dneh sprememba programske opreme razširila še k ostalim uporabnikom Minerve.

Po uvedbi pošiljanja računov na Davčno upravo smo opazili, da blagajne večih slovenskih podjetij delujejo opazno počasneje. V primeru izpadov internetne povezave, ali preobremenjenosti strežnikov Davčne uprave, pa se v trgovinah hitro nabirajo dolge vrste prav nič navdušenih kupcev. Ponosno poročamo, da naše blagajne še vedno delujejo hitro in za takšnimi težavami ne trpijo. Našim strankam tudi ni bilo potrebno menjati nobenega POS tiskalnika, saj smo programsko opremo dopolnili tako, da brez težav izpisuje črtne in QR kode tudi na najstarejše POS tiskalnike.

On January 1, 2016, posted in: Novice, Splošne novice by
Comments are closed.